Передплата 2024 «Добрий господар»

"Моя мета - безсмертя": 11-річний геній отримав диплом бакалавра з фізики

  • 07.07.2021, 13:35
  • 4 074

11-річний хлопець став наймолодшим випускником університету в Антверпені (Бельгія), який спромігся протягом року засвоїти трирічний курс навчання та отримати ступінь бакалавра з фізичних наук

Про це йдеться в інформації, що оприлюднена у вівторок в бельгійському виданні The Brussels Times.

«Хлопець віком 11 років отримав ступінь бакалавра з фізики в університеті Антверпена після того, як успішно завершив трирічні курси протягом одного року, паралельно відвідуючи курси з отримання ступеня магістра. Наймолодший випускник Лоран Сімонс, родом із міста Остенде на фламандському узбережжі, перевищив досягнення інших студентів, отримавши найвищий за всіх рівень оцінки знань у 85%».

Як повідомляється, Лоран Сімонс розпочав курс фізики в університеті Антверпена у березні 2020 року. Після завершення програми бакалавра він почав опановувати знаннями на рівні магістра, приділяючи увагу як класичній механіці, так і квантовій фізиці.

Читайте також: Українська дзюдоїстка-вундеркінд виграла престижний турнір в Гаазі

«Моя мета — це безсмертя. Я хочу зрозуміти, як замінити якомога більше частин тіла механічними органами. Я вже окреслив шлях до цієї мети. Квантова фізика, яка вивчає найменші частки, може допомогти у вирішенні цієї загадки», — зауважив юний геній.

Цікавий факт — підліток закінчив курс середньої освіти ще у віці 8 років, чим привернув увагу багатьох бельгійських видань.

Схожі новини