Передплата 2024 ВЗ

Львівщина отримала 10 нових автомобілів "швидкої"

  • 19.04.2021, 15:55
  • 712

Сьогодні біля Львівського обласного госпіталю ветеранів війни та репресованих ім. Ю. Липи у Винниках відбулося освячення 10-ти нових автомобілів швидкої медичної допомоги

10 автомобілів на базі «Citroen Jumper» класу «В» закуплені Львівським обласним центром екстреної медичної допомоги у лютому цього року за кошти Національної служби здоров’я України, передає сайт ЛОДА.

За словами керівника ЛОЦ ЕМД та М К Андрія Васька, сім авто базуватимуться на станції екстреної медичної допомоги у Львові, а три — використовуватимуть по районах області (зокрема, у Старому Самборі, Оряві та Буську).

Завдяки прибуттю нових карет «швидкої» у Львові планують додатково сформувати дві-три нових бригади з водіями та медиками, які щодня виходитимуть на зміни.

Читайте також: МОЗ пояснило, до кого «швидка» приїздитиме найшвидше

«ЛОДА і ЛОР поставили перед собою амбітне завдання — оновити автопарк нашої „екстренки“. Якщо все піде за планом, вже до кінця цього року зі 170 карет швидкої допомоги 140 будуть новими! Тільки тоді, коли забезпечимо добрі умови праці і достойні зарплати для персоналу нашої „екстренки“, зможемо розраховувати на якісну швидку медичну допомогу», — зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Схожі новини