Передплата 2024 «Добра кухня»

NASA запустить унікальне реаліті-шоу: переможці полетять на Місяць

  • 15.04.2021, 15:15
  • 706

Представники NASA підтвердили, що підписали документи про початок підготовки проєкту, що стане "першим в історії реаліті-шоу, дія якого відбуватиметься за межами Землі"

Про це повідомляє Space.com.

Ймовірним місцем дії стане Міжнародна космічна станція. Дозволи на сам політ і фільмування ще не видані, поки це лише обговорюється.

Майбутнє шоу отримало назву «Space Hero», що можна перекласти як «Космічний герой». Деталей наразі немає. Його сценарій невідомий, а кількість учасників не називають. Можливо, причиною тому є те, що поки не зрозуміло, на що саме із задумів продюсерів погодяться в NASA.

У реаліті-шоу зможуть брати участь усі, хто вільно володіє англійською мовою та досягли 18 років. Першого переможця сподіваються представити вже у 2023 році.

Організатори розповідають, що Space Hero прагне провести цілих 15 сезонів шоу протягом наступних 30 років і вивести переможців за межі космічної станції на Місяць і Марс.

Читайте також: Перший космоготель: коли з'явиться, і скільки коштуватиме вояж до зірок

Передбачається, що шоу матиме два етапи — масштабний кастинг за право полетіти на МКС і сама подорож. Компанія не оголосила, яку ракету-носій або космічний корабель вона планує використовувати для виконання місії.

Один із важливих елементів шоу — цілодобова інтерактивна пряма трансляція того, що відбувається, без перерв і вихідних.

Схожі новини