Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мандрівка за кордон зараз бажаніша, ніж кохання чи кар'єра: опитування

  • 11.04.2021, 18:55
  • 719

Незважаючи на нову хвилю пандемії, яка поглинула традиційні місця для відпочинку - в Європі і в Латинській Америці - дві третини з опитаних людей вже готові до мандрівок

Опитування проводилося найбільшої платформою замовлень Booking.com серед 28 тисяч людей у 28 країнах. Дані публікує сайт 12 каналу.

Нестерпне бажання подорожувати після «блокадного» року відчувають 66% опитаних у 28 країнах.

За даними дослідження, майже половина з опитаних (48%) скаржаться на ізоляцію, стверджуючи, що неможливість виїхати зі своєї країни погано впливає на їхнє психічне здоров'я.

Ба більше, мандрівки для людей настільки важливі, що 71% опитаних готові спокійно відмовитися від любовного роману заради відпустки в омріяній країні. 66% також віддали перевагу мандрівкам, а не кар'єрному зростанню.

Читайте також: 67% українців вважають коронавірус зброєю для винищення людей

Однак, попри жагу пізнавати світ, люди не забули про обережність — 59% не хочуть їхати за кордон, поки не зроблять щеплення, яке може вберегти їх від коронавірусу.

Цікаво також, що 55% планують подорожі тільки у ті країни, де є надійна програма вакцинації населення.

Водночас серед опитаних достатньо песимістів, які не вірять у вакцинальну компанію, — майже 41% не впевнені, що нові препарати дозволять подорожувати по світу, як раніше, у «допандемічні» часи.

Нагадаємо, за результатами нещодавнього опитування, 71% українців вважають, що коронавірус — це штучно створений вірус, і лише 19% схиляються до думки про його природне походження.

Схожі новини