Передплата 2024 «Добра кухня»

Український блогер потролив росіян роликом про Крим: відео підірвало мережу

  • 10.03.2021, 13:55
  • 7 330

Український поет Данило Гайдамаха («Чорнобровий») виставив ролик в ТікТок, де пожартував над росіянами на тему окупації Криму. На відео він в ролі пілота літака української авіакомпанії Windrose провів «інформування» пасажирів про поведінку на борту нібито під час польоту над півостровом

Автор заявив, що в них є можливість возз'єднатися з «рідною гаванню». Ролик із TikTok блогера-поета швидко розповсюдився у мережі.

«Ми наближаємося до пункту призначення. Наш шлях пролягає вздовж нашого українського Криму. Зараз ми перебуваємо над Кримськими горами. Якщо на борту є росіяни, аварійні виходи промарковані зеленими позначками — маєте чудову можливість возз'єднатися з «рідною гаванню», — промовив поет.

Водночас всім іншим «пасажирам» він побажав гарного польоту, додавши, що літак має прибути до кінцевого пункту за розкладом.

Відомо, що базовим аеропортом Windrose є Київський міжнародний аеропорт «Бориспіль». Росіяни в соцмережах сильно обурилися тим, що їм запропонували вийти через аварійний вихід прямо над Кримом, і вимагають «звільнити пілота».

Читайте також: Падре Серж і рок-н-рол: блог тернопільського монаха сколихнув мережу

TikTok видалив відео блогера через те, що модератори знайшли у ньому «мову ворожнечі». Гайдамаха прокоментував це та закликав користувачів соцмережі підписати петицію про створення офісу TikTok в Україні, адже весь контент контролює офіс у Москві.

«Мені здається, тут немає мови ворожнечі. Ворожнеча почалася тоді, коли ворог вдерся на мою землю, у мій Крим. TikTok, заблокуй, будь ласка, Росію», — сказав хлопець.

Схожі новини