Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Мендель про імовірний другий термін Зеленського: "Він не боїться мріяти"

  • 09.03.2021, 12:35
  • 765

На сьогодні Володимир Зеленський ще не вирішив, чи буде він балотуватися на другий президентський термін. Для цього він має виконати хоча б половину своєї програми

Про це заявила прессекретар президента Юлія Мендель в інтерв'ю Олесі Бацман.

Мендель зазначила, що хотіла б побачити Зеленського на другому терміні. Водночас вона підкреслила, що не впевнена, чи хоче залишатися прессекретарем у разі його повторного обрання.

«Я не знаю, подивимося. Я думаю, що він сам для себе ще не вирішив. Це людина дуже масштабного мислення. Ми давно відучилися мріяти, якщо чесно, але тільки мрійники можуть до чогось привести.

Ви розумієте, це хлопчик з бідної сім'ї, такої самої, як більшість наших сімей. Батьки — інтелігенти, 90-ті роки, становлення, вплив Росії, розпад Радянського Союзу і так далі. Але подивіться, де він. Тому що він не боїться мріяти", — сказала Мендель.

«Але я щиро вважаю, що він кращий президент України і що він дуже правильно і добре веде нашу країну. І я впевнена, що всі побачать результат. Думаю, у 2024 року ми не впізнаємо себе», — вважає прессекретарка Зеленського.

Читайте також: Двома твітами я стабілізувала гривню і зупинила інфляцію, — Мендель

Зазначимо, в інтерв'ю Мендель також заявила, що Зеленський уже увійшов у підручники історії, оскільки показав на виборах «електоральну революцію», і ще увійде туди за боротьбу з олігархатом, повну трансформацію країни та її розвиток як конкурентної держави.

Раніше глава Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що рішення про можливе висунення на другий президентський термін потрібно обирати ближче до кінця першої каденції.

Нагадаємо, на пресконференції за підсумками першого року свого президентства Зеленський заявив, що йому не вистачить однієї каденції для виконання всіх обіцянок.

Схожі новини