Передплата 2024 ВЗ

Чоловіка ув'язнили за любов до службового собаки

  • 25.01.2021, 20:15
  • 2 103

Житель Нью-Йорка Баррі Мірик чотири роки працював у компанії для боротьби зі шкідниками разом із пітбулем Роксі, яка винюхувала клопів. Роксі жила у чоловіка вдома, хоча роботодавець оплачував їй їжу і ветеринарні послуги

Під час першого локдауну Мірик звільнився, але не зміг повернути тварину компанії. За це йому довелося сісти у в'язницю, пише NY Post.

«Вона мій найкращий друг. Я відданий їй давним-давно, і між мною і нею нічого не встане, — сказав 37-річний Мірик, у якого на нозі є татуювання із зображенням Роксі. — Вона частина нашої з дружиною родини, вона нам як дитина».

Звільнившись із компанії M&M, Мірик повернув наймачеві службовий автомобіль, кредитні картки і обладнання, але залишив пітбуля. Через кілька місяців колишній менеджер надіслав чоловікові листа, в якому назвав собаку «власністю компанії» і зажадав негайно його повернути. Коли Мірик відмовився, фірма подала на нього до суду, заявивши, що Роксі вкрали. Так Мірик отримав звинувачення у великому розкраданні.

Читайте також: Собака шість днів чекав господаря біля лікарні і таки дочекався!

Відмовляючись повертати Роксі, чоловік здався поліції Нью-Йорка і провів за ґратами 15 годин. Наразі суддя дозволив Мірику залишити пітбуля, поки справу не врегулюють. Компанія, однак, називає Роксі робочою собакою, і віддавати її не планує.

«Компанія володіє Роксі. Ви знаєте, що навчання такої собаки може коштувати 15 000 доларів. Мій клієнт не дарував цьому хлопцю 15 тисяч, — заявив юрист M&M Гері Порт. — Дозвіл залишити Роксі створить небезпечний прецедент. Може, він дійсно прив'язаний до Роксі, а можливо, він просто хоче відкрити свій власний бізнес».

Схожі новини