Передплата 2024 «Добрий господар»

Зеленського "спіймали" на відпочинку у Буковелі: як розважається президент

  • 08.01.2021, 15:50
  • 2 025

Президент України Володимир Зеленський проводить перші дні 2021 року на гірськолижному курорті Буковель. У соцмережі Instagram уже з’явилася низка світлин із очільником держави

Про це повідомив громадський діяч Андрій Смолій на своїй сторінці у Facebook.

«А поки вся країна на локдауні, поки українці згадують про річницю збиття літака МАУ в Ірані, а більшість країн Європи вакцинуються від коронавірусу, наш «лижник» засвітився на розважайлівці в Буковелі. Другий тиждень президент країни, що перебуває у стані війни, країни в коронакризі та економічному колапсі, сидить у відпустці. І невідомо коли взагалі з неї повернеться до роботи.

Це вже п`ятий відпочинок Зеленського в цьому році. Починаючи з Оману і закінчуючи сьогоднішнім днем. До речі, бюджет на 2021 рік передбачає збільшення фінансування «діяльності» президента на 357 млн. грн., а Державного управління справами на 800 млн. грн.

А ви розгрібайтесь з бідністю та закриттям бізнесу поки хтось відпочиває".

Читайте також: Лицемірне «затягування пасків»

До речі, цьогорічний відпочинок у Буковелі — справжня розкіш, зокрема ціни на страви важко назвати адекватними. Наприклад, тут можна знайти 200-грамовий салат із квашеної капусти за 190 гривень, а порцію вареників — за 200. Тістечко вафельне зі згущеним молоком продають за сотню, а горнятко кави — за 65 гривень.

Схожі новини