Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Вибіг на поле з бутсом: пес знайшов господаря просто під час матчу

  • 28.12.2020, 15:35
  • 1 079

Сценаристи відомої мильної опери Санта-Барбара відпочивають перед "режисерами" історії, що сталася на футбольному матчі у Болівії. Курйоз, драма і щасливий кінець – все це сталося під час гри

Історія з бездомним псом розпочалася 24 грудня під час матчу вищого дивізіону чемпіонату Болівії між Стронгест і Насіональ (3:0). Про це повідомляє paginasiete.bo.

Пес вибіг на футбольне поле у другому таймі гри. Невідомо де, але він знайшов бутс, із яким бігав у зубах. Тварина промчала полем, після чого зрозуміла, що футбол створений не для неї.

Читайте також: Втративши цуценят, собака взялася годувати… котиків

Задоволений собою пес ліг на газон і почав гризти взуття. Аби продовжити матч, гравець Стронгеста Рауль Кастро взяв собаку на руки і відніс за межі поля. Пес опинився у руках поліції, про що навряд чи міг «мріяти».

Драма

Головна зірка матчу швидко відчула на собі гніт життя. У четвер про нього говорили всі, а через два дні пес опинився без домівки.

Його знайшли у центрі міста Ла-Пас. Повідомляється, що тварина мала серйозні травми. Ймовірно, він був збитий машиною. Собаку передали в притулок для тварин.

Фото Oscar Casa y Jorge Mamani
Фото Oscar Casa y Jorge Mamani

Щасливий кінець

Про травми собаки дізнався футболіст Стронгеста Рауль Кастро. Він пообіцяв, що візьме пса собі після повернення додому.

Футболіст вже зв'язався з притулком, в який доставили собаку, та переказав гроші для допомоги чотирилапому другу. Повідомляється, що собака отримала кличку Качіто.

Схожі новини

Популярне за добу

Популярне за тиждень