Передплата 2024 ВЗ

"Витримаю все": інфікована мати шести дітей вийшла з критичного стану

  • 11.12.2020, 19:15
  • 855

Дружина львівського священника Петра Терлецького Катерина, яку рятують у Лікарні швидкої допомоги із Covid-19, вийшла із критичного стану і написала сім’ї записку «Я вас люблю і витримаю все». Медики передали листа чоловікові

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Тривожне питання до чергового лікаря „Що там?“. Незвична відповідь сьогодні: „Все у записочці“. А там Катруся… власною рукою!!!», — повідомив Петро Терлецький.

Як поінформували Тvoemisto. tv у пресслужбі лікарні, жінка написала записку, але її стан оцінюють як стабільно важкий.

Читайте також: Ковід уразив понад 90% легень

Раніше повідомлялося, що 37-річна дружина львівського священника з УКУ Петра Терлецького Катерина, в якої через Covid-19 уражені легені на більше 90%, перебуває у вкрай критичному стані.

На коронавірус вагітна жінка захворіла ще 14 листопада. Тиждень вона лікувалася вдома, а коли стан погіршився — її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку № 1, що на вул. Мечникова. Тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги.

Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. У Катерини Терлецької К Т показало, що легені уражені на більш як 90%. Удома на одужання матері чекають ще 5 дітей.

Схожі новини