Передплата 2024 «Добрий господар»

Вдруге вагітна Меган залишає принца Гаррі після сварки, - ЗМІ

  • 10.11.2020, 16:55
  • 6 898

За інформацією західних ЗМІ, Меган Маркл вагітна вдруге і планує поїхати від принца Гаррі після сварки. Герцогиня нібито вирішила деякий час пожити відокремлено в Мексиці

Як повідомляє мексиканська версія журналу Elle, подружжя серйозно посварилося напередодні виборів президента США. Близьке до пари джерело стверджує, що Маркл збиралася зробити низку публічних заяв після того, як вони з Гаррі закликали американців йти на вибори. Але втручання впливової пари в політичний процес викликало обурення в суспільстві. Гаррі відмовився далі брати в цьому участь, що дуже розлютило Меган.

За даними видання Меган планує поїздку на мексиканський курорт Лос-Кабос. Чоловік залишиться вдома в Лос-Анджелесі, а з ким буде їхній півторарічний первісток Арчі, поки невідомо.

«Гаррі не може поїхати за Меган через проблеми з документами й у зв'язку з питаннями безпеки, але друзі сподіваються, що за той час, що подружжя проведе в розлуці, принц отримає можливість заново оцінити, чи була його відмова від життя високопоставленого члена королівської сім'ї хорошим рішенням», — відзначило джерело.

Читайте також: Меган та Гаррі подалися у Голлівуд

Нагадаємо, Меган Маркл стала першим членом королівської сім'ї, яка проголосувала на виборах президента США.

Схожі новини