Передплата 2024 «Добра кухня»

"Мені є чим зайнятись": Разумков не відповів на п'ять питань Зеленського

  • 25.10.2020, 10:35
  • 931

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков не брав участі в ініційованому Президентом опитуванні у зв’язку з відсутністю волонтерів на виборчій дільниці

Як передає Укрінформ, про це спікер сказав журналістам 25 жовтня під час брифінгу на виборчій дільниці.

«Ні, не відповідав на п’ять питань (президента — ред.). Як би я відповів? Думаю, це ж теоретично закрите опитування, але буде практика — будемо про це розмовляти», — зазначив Разумков.

Водночас на запитання, чи планує він шукати волонтерів для того, щоб таки взяти участь в опитуванні президента, Голова В Р відповів: «На жаль, ні. Мені є чим зайнятись. Я ще попрацюю сьогодні».

Разумков у неділю проголосував у виборчій дільниці № 800 982, що по вулиці Тургенєвській 71 у Києві.

Читайте також: Верховна Рада у листопаді може ухвалити законопроєкт про референдум: Разумков

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 13 жовтня у відеозверненні анонсував, що 25 жовтня, крім місцевих виборів, відбудеться всенародне опитування.

Українцям запропонують дати відповідь на п'ять запитань, які стосуються запровадження довічного ув’язнення за корупцію в особливо великих масштабах, створення на Донбасі вільної економічної зони, скорочення кількості депутатів у Верховній Раді до 300, легалізацію медичного канабісу та порушення на міжнародному рівні питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

Схожі новини