Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В Іспанії може бути понад 3 мільйони хворих на COVID-19 - голова уряду

  • 23.10.2020, 18:10
  • 647

У четвер в Іспанії було зафіксовано рекордні 20 986 випадків захворювання на COVID-19, що збільшило загальну кількість підтверджених випадків хвороби до 1 026 281 осіб

Коментуючи рівень захворюваності, голова уряду Іспанії Педро Санчес сказав, що, оскільки виявляються далеко не всі випадки хвороби, справжня їх кількість може становити понад 3 мільйони. Кількість загиблих унаслідок пандемії в Іспанії наразі становить 34 521 особу. Про це інформує агенція Reuters.

Санчес заявив, що для боротьби з пандемією COVID-19 потрібно зробити більше, проте він не оголосив про нові заходи, натомість закликавши громадян діяти відповідально.

«Якщо ми не дотримуємось запобіжних заходів, ми піддаємо ризику життя тих, кого найбільш любимо. Що нам потрібно зробити, це зменшити мобільність та соціальні контакти. Іншого рішення немає», — сказав Санчес у телезверненні до нації.

Уряду Санчеса не вистачає більшості у парламенті, щоб впроваджувати обмежувальні заходи, коли неохочі до карантинних заходів регіональні уряди нехтують рекомендаціями центральної влади.

Схожі новини