Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Повторила образ: Зеленська зустрілася з першою леді Туреччини

  • 17.10.2020, 18:55
  • 1 240

Сьогодні, 17 жовтня, перша леді Олена Зеленська разом з Президентом України Володимиром Зеленським вдруге відвідали Туреччину

Дружина Президента України зустрілась з першою леді Туреччини Еміне Ердоган у палаці Долмабахче.

Метою зустрічі було впровадження української мови для туристів, які відвідують видатні пам'ятки Туреччини.

«Відразу три україномовних аудіогіди! Відтепер «українською» кажуть «найбільший палац Туреччини Долмабахче, тисячолітній Ефес і Національний парк Гереме, що в казковій Каппадокії. Спасибі першій леді Туреччини пані Еміне Ердоган за підтримку, а Міністерству закордонних справ і Міністерству культури і туризму Туреччини за сприяння і співпрацю. Дякую всім, хто докладав зусиль і працював над втіленням проєкту: Міністерству закордонних справ України, нашим дипломатичним установам в Анкарі та Стамбулі, перекладачам і акторам звукозапису. А ми рухаємося далі і продовжуватимемо спільно працювати над тим, щоб в світі стало більше українських аудіогідів, а отже — й України», — написала в Instagram Олена.

Для виходу у світ перша леді України обрала сукню-футляр синього кольору з асиметричним вирізом від українського бренду SIX (дизайнер Юлія Богдан). Цікаво, що в цьому вбранні Олена Зеленська вже була помічена — 12 вересня на зустрічі в МЗС в Києві.

На цей раз Зеленська доповнила свій образ тонким ремінцем, лаковими човниками та елегантною зачіскою.

Попри те, що вбрання Зеленської було досить лаконічним, воно все одно викликало дискусію у користувачів мережі.

Читайте також: «На високому рівні». Олена Зеленська прийшла на офіційну зустріч у пляжних шльопанцях (фото)

Під знімком в Instagram одні шанувальники оцінили вбрання Олени, інші ж обурилися від того, що перша леді України перебуває в храмі з непокритою головою.

«Шановна, а ти чого не закуталась? Ти що взагалі не поважаєш старших людей?» — писали користувачі мережі під знімками.

Схожі новини