Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гео Лерос оприлюднив резонансні розмови Тищенка-Комарницького, де фігурує Єрмак

  • 02.10.2020, 14:10
  • 1 021

Народний депутат Гео Лерос оприлюднив шматки записів розмов, які, за його твердженням, вказують на те, що президент Володимир Зеленський і голова його офісу Андрій Єрмак покривають корупційні дії Дениса Комарницького у Києві

Про це він розповідає у своєму відеоблогу. За словами Лероса, колишній співголова фракції «Блоку Леоніда Черновецького» в Київраді Комарницький, якого скандальний нардеп називає «головним корупціонером у Києві», говорив по гучному зв'язку з Миколою Тищенком — кумом голови Офісу президента Андрія Єрмака. Нібито саме так його вдалося підслухати навіть у лазні після обшуків у Комарницького в липні.

Імовірно, саме ці записи Лерос намагався увімкнути у Верховній Раді 30 вересня перед тим, як заявити, що нардеп «Слуги народу» Микола Тищенко та Денис Комарницький готують на нього напад.

Комарницький пов'язаний зі Степаном Черновецьким — сином колишнього мера Києва Леоніда Черновецького та власником IG бизнес-центру, нагадує Гео Лерос.

За словами Лероса, «банда смотрящих голови Офісу президента орудує під дахом Зеленського».

Прослушку в лазні, за його словами, встановили СБУшники, які розслідують «корупцію Кличка».

Лерос показує монтаж фраз.

Нібито Комарницький каже ймовірно Тищенкові: «Я боєць стійкий. Вони мене дестабілізувати пробували. Я навіть на Лук'янівці два місяці був, вони навіть вирок вп*здячили… Такого у мене ніколи не було: щоб якась собака подивилася в нашу сторону — а ми по кутах розбіглися… Їм із нами не пощастило. Вони не тих кусають. Все, Коль. Все заберемо. Ось ти подивишся».

І інша фраза «Він розраховує його отримати, а він його не отримає при нашій владі. Тому що це все, бл*дь, украдено».

Голоси, що приписуються Комарницькому й Тищенку, також обговорюють зниклі ванти, які були закуплені для будівництва Подільсько-Воскресенського моста.

Ще нібито Комарницький каже комусь із фракції СН, що «справа долетіла до Першого, слава Богу, і Андрій включився». При цьому він пропонує створити депутатську групу, яка буде підтримувати Зеленського.

«У Комарницького провели обшуки, пов'язані з корупцією на Воскресенському мосту. Він зв'язується зі своїм партнером Тищенком, який загасив цю справу за допомогою Зеленського і Єрмака. За що «смотрящий» йому дуже вдячний.

Більше Комарницького ніхто не чіпає. З МВС порішав «перший», а в СБУ рулить подільник Комарницького — товариш Наумов, начальник внутрішньої безпеки СБУ. Відомо, що начальнику київської СБУ Головашу він взагалі віддає відсоток від усіх бюджетних платежів. Тому сумки в СБУ Комарницький завозить на оперативному авто СБУ — прямо у двір Служби безпеки".

Схожі новини