Передплата 2024 «Добрий господар»

У Telegram з'явилися відеодзвінки: як активувати нову функцію

  • 15.08.2020, 17:55
  • 1 104

У месенджері Telegram з'явилася перша версія відеодзвінків – функції, яка до того була доступна лише його бета-тестувальникам, повідомляється у блозі Telegram

Про це повідомляє Zaxid.net.

«Telegram виповнюється сім років! Дякуємо за підтримку протягом усіх цих років. Завдяки вам у цьому році Telegram досяг 400 мільйонів активних користувачів і зараз є одним з 10 найбільш завантажуваних додатків у світі. Щоб разом відсвяткувати сьому річницю, ми запускаємо першу версію функції, про яку ви просили, — ультрабезпечні та швидкі відеодзвінки», — сказано в повідомленні.

Відеодзвінки доступні у додатках для Android та iOS. Для того, щоб почати відеодзвінок, необхідно натиснути на кнопку зі значком камери в профілі користувача. Переключитися між голосовим і відеодзвінком можна під час розмови.

Читайте також: Роскомнадзор вимагає вилучити Telegram з AppStore

Також можна листуватися в чатах, не припиняючи відеодзвінок: його можна згорнути в невелике вікно в кутку екрана. Для захисту даних у відеодзвінках використовується кінцеве шифрування.

Також у Telegram пообіцяли, що за кілька місяців запустять можливість здійснювати групові виклики, а функцію відеодзвінків пообіцяли вдосконалювати.

Для отримання нового функціоналу необхідно оновити додаток Telegram.

Схожі новини