Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Кохайтеся, чорнобриві…. зі S.T.A.L.K.E.R.ами»

  • 24.07.2020, 19:58
  • 2 095

У грі S.T.A.L.K.E.R. 2 знайшли зашифрований уривок із поеми Тараса Шевченка

Українська студія GSC Game World презентувала перший трейлер гри S.T.A.L.K.E.R. 2., де пізніше фанати знайшли зашифровані уривки з поеми Тараса Шевченка «Катерина», пише Прямий

Так, до ролика не потрапили ігрові кадри, а лише атмосферні локації Зони, тому геймери почали шукати деталі в кожному кадрі в пошуку відсилань і натяків.

Так, наприкінці ролика в кадрі показана колба під назвою «Жовтий-11», на якій написано дрібним шрифтом уривок з поеми «Катерина»:

«Не слухала Катерина
Ні батька, ні неньки,
Полюбила москалика,
Як знало серденько.
Полюбила молодого,
В садочок ходила,
Поки себе, свою долю
Там занапастила.»

Уривок розташований в нижній частині колби. Щоб прочитати його, треба перевернути та віддзеркалити зображення.

«S.T.A.L.K.E.R. 2 — нова частина легендарної серії, яку люблять мільйони гравців по всьому світу. Свобода вибору, передова графіка, один з найбільших відкритих світів з неповторною атмосферою надзвичайно небезпечної місії — все це чекає гравців в найамбітнішому проєкті GSC Game World. Відправляйтеся в Зону — заборонену територію навколо Чорнобильської АЕС, наповнену радіацією, небезпечними мутантами та смертоносними аномаліями. Станьте сталкером в гонитві за скарбами й таємницями. Знайдіть свій шлях в цьому світі — або згубіться у ньому назавжди», — йдеться в описі трейлеру.

Схожі новини