Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Лукашенко закрутив роман із 23-річною "Міс Білорусь": що відомо про красуню

  • 08.07.2020, 20:15
  • 6 022

У мережі заговорили про роман президента Білорусі Олександра Лукашенка з 23-річною моделлю і володаркою титулу "Міс Білорусь" Марією Василевич

Так, анонімне джерело розповіло Telegram-каналу «НеМалахов», що у 65-річного Лукашенка з Василевич серйозні стосунки.

Ймовірно, причиною чуток стали постійні спільні виходи в світ моделі і президента. Джерело вказало, що це вже не перший роман Лукашенка з молодими дівчатами: у нього нібито були романтичні стосунки з білоруською моделлю Дариною Шманай, співачкою Іриною Дорофеєвою та іншими.

Наразі Василевич, крім модельної кар'єри також веде політичну діяльність і є депутаткою парламенту Білорусі. Цікаво, що всі молоді фаворитки Лукашенка з його ініціативи були прийняті на високі посади в державних органах.

Відзначимо, Марія Василевич закінчила факультет економіки і менеджменту БДЕУ. З початку літа 2010 року Василевич працює співведучою програми «Добрай раніцы, Беларусь!».

У 2018 Василевич стала переможницею конкурсу «Міс Білорусь». У змаганні «Міс світу» вона отримала титул «Міс світу Європа» й увійшла у фінальну п'ятірку учасниць.

Нагадаємо, Лукашенко нагородив дівчину премією «За духовне відродження», тобто за значний внесок у розвиток міжнародного культурного співробітництва та активну благодійну діяльність.

Схожі новини