Передплата 2024 «Добрий господар»

Політичний флюгер: Шкарлет заперечує, що колись підтримував Партію регіонів

  • 04.07.2020, 13:55
  • 815

В.о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет стверджує, що не говорив у 2010 році про підтримку Партії регіонів

В інтерв’ю LB.ua він назвав «дуже дивним» своє інтерв’ю десятирічної давнини.

«Повірте, я цього інтерв’ю реально не читав. І точно такого не міг сказати. Там написано, ніби я сказав, що я підтримую Партію регіонів ще з 2004-го року. Але у 2004-у році я працював лише один рік на посаді ректора приватного університету. Мені треба було форматувати навчальний процес, шукати приміщення, шукати викладачів. В 2007—2009 році я дуже плідно співпрацював з Миколою Томенком по цілій низці проектів. Скажіть мені, яка взаємодія може бути з Партією регіонів?» — зазначив Шкарлет.

Він підкреслив, що не говорив, ніби поділяє погляди Партії регіонів.

Читайте також: «Шкарлет — це зашквар»: молодь влаштувала акцію протесту під будівлею МОН

«Я не давав це інтерв’ю. Можливо, там є питання, які мені ставили, але цей абзац я взагалі не пам’ятаю», — додав голова МОН.

Нагадаємо, Сергій Шкарлет у 2010 році балотувався в депутати Чернігівської обласної ради від Партії регіонів, а в одному з інтерв'ю зізнався, що на президентських виборах підтримував Віктора Януковича.

«Політичні орієнтири я обрав ще в 2004 році. На президентських виборах підтримував Віктора Януковича. Не змінив своїх переконань навіть тоді, коли довелося випробувати на собі певний тиск тодішньої партії, яка наполегливо пропонувала отримати її партквиток. Я повністю поділяю погляди і принципи Партії регіонів», — заявив тоді він.

Схожі новини