Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Київщині колекціонер зброї почав гатити по людях, є поранений

  • 27.06.2020, 17:55
  • 970

Внаслідок стрілянини з травматичної зброї в місті Вишневе на Київщині чоловік отримав поранення ноги та грудної клітки

Про це повідомляє поліція Київської області.

«У Вишневому один з компанії чоловіків безпричинно, зухвало, ігноруючи людей, здійснив кілька пострілів з травматичної зброї у бік іншої компанії людей. Після чого втік зі зброєю з місця події.

Потерпілого доправлено до лікарні з вогнепальним пораненням ноги та грудної клітки".

Зазначається, що працівники місцевого відділення поліції швидко встановили особу стрілка, влаштували засідку і затримали його за місцем проживання.

У помешканні хулігана поліцейські виявили та вилучили колекцію різноманітної зброї. Також вилучено пристрій для відстрілу гумовими кулями, з якого ймовірно він стріляв у перехожого. Уся зброя направлена на проведення відповідних експертиз.

Читайте також: Стрілянина у Броварах: стрілками виявились охоронці та послушники Московського патріархату

Крім того, в місті Переяслав вночі стався конфлікт між двома чоловіками. Перехожий напідпитку почав чіплятися до компанії, інший — намагався захистити людей від набридливого чоловіка кулаками. У результаті інциденту зловмисник наніс ножове поранення чоловіку.

Працівники патрульної поліції затримали нападника, у нього вилучено знаряддя злочину — ніж. Встановлено, що вміст алкоголю чолов’яги становив 2,6 проміле.

За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Крім того, ще один випадок застосування зброї стався у Таращанському районі. За невідомих обставин місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження черевної порожнини та руки від стрільби з пристрою гумовими кулями. Працівники поліції встановляють обставини події.

Схожі новини