Передплата 2024 ВЗ

Бідний, як церковна миша: очільник "Укрпошти" поскаржився на малу зарплатню

  • 11.06.2020, 09:55
  • 1 021

Генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський під час карантину заробляє 47 тисяч гривень на місяць

Про це він заявив в ефірі на 24 каналі. За словами Смілянського, людей дратує його зарплата, оскільки будь-яка сума більше 40 тисяч гривень для них неприємна.

Відзначимо, що через карантин зарплата чиновника не може перевищувати розмір 10 мінімальних. Тобто максимум він може отримати 47 230 гривень.

«Треба дивитися не скільки людина заробляє, а скільки приносить державі. Ось ви бачили, ми продали на 90 мільйонів майна, а були люди, які приходили до мене і пропонували продавати по-іншому або ж купити ті термінали інакше», — сказав глава «Укрпошти».

Читайте також: Гендиректор «Укрпошти» вирішив оригінально позбутися своїх працівників

Смілянський згадав зустріч із партією «Слуга народу», де обговорювали його зарплату. Він сказав, що люди хочуть бачити маленькі зарплати у чиновників, але насправді за ними завжди криються величезні схеми розграбування.

«Що хоче народ? Народ хоче, щоб була перемога. Перемога повинна бути. Тому краще купити (термінали — ред.) за 400 доларів, адже 400 все одно менше, ніж 500, покладемо в кишеню 800 тисяч доларів і оголосимо, що Смілянський має 10 тисяч зарплати. От тоді і народ щасливий, і депутати щасливі. Всі звикли до цієї моделі, правда ж», — заявив Смілянський.

Схожі новини