Передплата 2024 «Добра кухня»

У Пакистані пасажирський літак впав на житловий квартал: загинули понад 100 осіб

  • 22.05.2020, 16:35
  • 1 066

В авіакатастрофі пасажирського літака Airbus A320 у Пакистані не вижив жоден зі 107 пасажирів і членів екіпажу, які перебували на борту

Про це заявив мер міста Карачі, передає AP. Водночас у Twitter опублікували нібито переговори екіпажу лайнера, що розбився, і список його пасажирів, не вказавши джерела інформації.

Згідно з цими даними, пілот «заявив про втрату двигуна, після чого диспетчер повідомив про доступ до злітно-посадкової смуги». Слідом за цим пілот передав сигнал лиха.

У керівництві цивільної авіації Пакистану підтвердила, що пілот лайнера повідомив про втрату двигуна. А очевидці розповідають, що Airbus A320 намагався приземлитися два або три рази, перш ніж зазнав аварії.

Зазначається, що житловий район на околиці аеропорту, де впав літак, відомий як Model Colony, є бідним районом і сильно перевантаженим.

Читайте також: Не вижив ніхто. Смертельна авіакатастрофа під Дніпром

«Літак врізався у переповнений район на околиці аеропорту. Принаймні п'ять або шість будинків були зруйновані в результаті аварії. Невідомо, скільки жертв було з житлового району», — сказав мер Васім Ахтар.

Нагадаємо, у Пакистані літак Airbus A320, що летів із Лахора в Карачі, розбився 22 травня поряд з аеропортом призначення. Повітряне судно з понад 100 людьми на борту впало на житлові райони.

Схожі новини