Передплата 2024 ВЗ

На Харківщині двоє чоловіків викрали і жорстоко катували 17-річного хлопця

  • 08.05.2020, 19:15
  • 1 867

У селищі Рогань Харківської області двоє чоловіків викрали, ґвалтували і катували 17-річного хлопця. Підлітка з важкими ушкодженнями знайшли на зупинці вночі 6 травня

Мати постраждалого запевняє, що знає, хто розправився з її сином. За словами жінки, йому «помстилися» хлопець колишньої дівчини та батько її подруги, пише 057.ua.

Про звірячі тортури і подробиці конфлікту мати розповіла сама, оскільки син ще не в змозі нормально говорити.

«Мій син В'ячеслав Тунгусков зустрічався з дівчинкою Анжелою кілька місяців цієї осені. Вони розійшлися, але залишилися друзями. Їй 18, вона закінчила школу торік. 4 травня вони гуляли, і між Славою та Анжелою трапилася сварка. Є свідки їхнього конфлікту. Він її «послав». Подруга цієї дівчинки вдарила Славу сильно в пах, і він у відповідь вдарив її по дупі. Подруга поскаржилася своєму татові, але не розповіла що вдарила першою. Сина за удар по дупі я не виправдовую, не подумайте.

Натомість Анжела поскаржилася своєму хлопцю Дмитру Б., якого знає весь Рогань. З 5 березня моєму синові почали телефонувати з погрозами від тата й хлопця. З 4-ї години вечора він перестав виходити на зв'язок", — поділилася мати потерпілого.

Читайте також: Вбивство дитини у Харкові: з'явилися страшні подробиці про жінку, яка відрізала голову своїй доньці

В'ячеслав встиг розповісти матері про конфлікт і погрози, тому вона відразу почала звертатися до друзів у пошуках дитини. Жінка розповіла, що на початку першої години ночі їй зателефонував перехожий, який йшов повз зупинку і побачив хлопця без свідомості.

«Ми відразу поїхали туди, викликали швидку й поліцію. Швидка відразу забрала Славу в Інститут невідкладної хірургії, а поліція прийняла заяву», — запевняє жінка.

У лікарні підлітка госпіталізували і почали обстежувати. У хлопця зламано чотири ребра, ніс, гематоми по всьому тілу, внутрішня кровотеча в органах черевної порожнини, в гайморових пазухах і потиличної частини голови. Над ним працюють нейрохірурги, щелепно-лицьові хірурги, травматологи і хірурги. За словами лікарів, реабілітація буде дуже довгою.

«Слава розповів, що кілька годин його били, ґвалтували держаком від лопати, били арматурою, зв'язували руки, ноги, голову скотчем, зав'язували рот, заливали горілку насильно, кров змивали теж горілкою. Йому відразу розбили об голову телефон, щоб він не зміг зателефонувати. На спині йому намагалися вирізати лезом слово „п***р“, але змогли тільки букву „п“. Погрожували, що він зараз стане „кормом для риб“, намагалися зривати йому нігті на руках, говорили, що болгаркою відпиляють йому ноги, знімали все це на відео, і дівчина, яка вдарила його в пах, була там і знімала все це на відео. Причому я телефонувала в цей момент, а вона мені нічого не говорила», — розповіла мама постраждалого.

В'ячеслав розповів, що його відпустили з умовою, що він нікому нічого не скаже, а якщо розповість — «небіжчик». Жінка запевняє, що один зі зловмисників ховається в дівчини. А другий, як розповіли сусіди, приїздив до них додому щоб зам'яти справу.

У поліції за описаним фактом відкрили кримінальне провадження й почали розслідування.

«Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження хлопцеві завдали під час сварки двоє місцевих жителів 32 та 38 років, з якими він розпивав алкогольні напої. Зараз поліцією вживаються заходи щодо затримання зловмисників», — йдеться на сайті Національної поліції в Харківській області.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

У мережі показали акаунт у соціальній мережі дівчини, через яку нібито почався конфлікт. Як стверджують у Telegram-каналі «ВЕХА (Харьков) ДОМА», її звуть Мельник Анжела. Зазначається, що вона встигла змінити ім'я профілю після того, що трапилося, але її все одно викрили.

Схожі новини