Передплата 2024 ВЗ

Театр абсурду: друг Путіна переконує росіян, що Білл Гейтс збирається "чіпувати людство"

  • 02.05.2020, 19:35
  • 1 625

Конспірологія, яка заволоділа розумом багатьох людей по всій планеті на тлі коронавірусу нового типу, добралася і до відомого російського режисера і актора Микити Михалкова

Він звинуватив американського бізнесмена Білла Гейтса у намірі «чіпувати людство». Про це він сказав в ефірі «Росії 24».

На його думку, засновник корпорації Microsoft хоче влаштувати всесвітній апокаліпсис.

Нагадаємо, раніше авторитетне американське видання New York Times написало про те, що мільярдер Білл Гейтс може бути причетний до створення коронавірусу. Газета посилається на дослідний центр Zignal Labs. Наголошується, що поширення нової інфекції може бути в інтересах засновника Microsoft. Нібито мільярдер хоче заробити на виробництві вакцини.

У новому випуску телепередачі «Бесогон ТБ» Михалков як доказ цієї версії привів якийсь патент під номером WO/2020/60 606, який зареєструвала заснована Гейтсом компанія, що займається створенням вакцини від коронавірусу.

Читайте також: Популярні фейки про коронавірус

«Це не щеплення в нашому розумінні! Це чіпування!.. У тіло імплантується чіп, що виконує роль органу, який контролює поведінку людини. Загальна мета — це скорочення людства, яке споживає занадто багато кисню, їжі і всього іншого», — заявив режисер.

Водночас він звернув особливу увагу на номер патенту, який схожий з описаним у Біблії «числом звіра»: «Якось це насторожує «60 606».