Передплата 2024 ВЗ

Вбивство дитини у Харкові: з'явилися страшні подробиці про жінку, яка відрізала голову своїй доньці

  • 01.05.2020, 13:55
  • 4 138

Сусіди Тетяни Пьянової, яку підозрюють у вбивстві 13-річної доньки Христини у Харкові, розповіли страшні деталі про сім'ю жінки. За їх словами, батьки затриманої пили, а одного з її братів – вбили

Такі версії вони розкрили виданню «КП в Украине». Сусіди відзначили, що хоч сім'я Пьянової переїхала в селище Подвірки давно, але «своєю» так і не стала, ні з ким особливо не спілкувалася.

Так, одна з мешканок селища Ірина розповіла, що підозрювана у вбивстві та її родичі жили не зовсім благополучно, але конфліктів з ними не було.

«Відтоді, як в'їхали, жодного ремонту не було, як заселилися, так і живуть. По мамі (Ймовірно, мова йде про затриману. — Ред.) я б не сказала, що вона алкоголічка, не бачила, щоб вона тут валялася. Але я впевнена, що в цьому будинку відбувалося казна-що. Врешті-решт, вони як були, так і залишилися чужими», — зазначила та.

Читайте також: Криваве вбивство на Рівненщині: чоловік зарубав та розчленував дружину

За словами ще однієї сусідки Олени, життя сім'ю Пьянової «покидало»: батьки жінки пили, було багато дітей, але один з братів — глухонімий, другого — вбили, ще один брат теж вживав алкоголь.

«Батьки у них були питущі, бідність за ними ходила. Були чутки, що хтось із них навіть кредитів набрав і що будинок під заставою був, хотіли забрати. Заміжня була Тетяна чи ні, я не знаю. Донька у неї одна, батька дівчинки я не бачила. Щоправда, кілька разів помічала, що до них у двір чоловіки приходили, але хто вони такі — не знаю», — підкреслила вона.

Водночас мешканка селища сказала, що, незважаючи на нетовариськість, підозрювана у вбивстві здавалася приємною жінкою.

«Завжди „здрастуйте“, нічого за неї не помічала, а така поведінка, як ходіння голою, це взагалі для неї не притаманно. Скажу так: особливих дивацтв не було. Тетяна віком трохи старша від моєї доньки, ще в школі намагалася дружити з місцевими дівчатами, але вони не хотіли, тому що Тетяна ставала агресивною, часто кричала», — додала односельчанка Пьянової.

Ще одна сусідка, яка не захотіла представитися, розповіла про чутки, що батько вбитої дівчинки нібито зараз у тюрмі, але загалом про нього нічого не відомо.

Водночас всі вони зазначили, що мати доньку любила. А про дівчинку казали, що та була привітна і красива.

Схожі новини