Передплата 2024 ВЗ

Уфологи тріумфують: Пентагон визнав відеозаписи з НЛО справжніми

  • 28.04.2020, 12:15
  • 1 694

Відеозаписи перехоплення американськими ВПС невідомих літаючих об'єктів з'явилися у мережі давніше, однак 27 квітня Пентагон офіційно визнав їх справжніми та правдивими. У записах – НЛО у прицілі винищувачів

Пентагон офіційно визнав правдивими відеозаписи перехоплення військовими літаками США невідомих літаючих обʼєктів — НЛО. Ба більше, розмістив ці відеозаписи на сайті ВМС, передає 24 канал.

Як зазначили у Пентагоні, раніше три відеоролики про НЛО вже побували у відкритому доступі — через «несанкціоновану публікацію у 2007 та 2017 роках». Але правдивість цих відео підтвердили у ВМС США тільки зараз.

Читайте також: Позаземні цивілізації шоковані: у РПЦ прирівняли прибульців до демонів

В основі відео, до слова, — запис електрооптичної прицільної системи винищувача F/A-18 Super Hornet. Пілот упіймав обʼєкт у приціл та з подивом обговорював побачене з колегою. Де саме відбулася фіксація НЛО — невідомо.

Додамо, що першими опублікували відео активісти дослідницької групи To The Stars Academy of Arts & Science, співзасновником якої є колишній вокаліст Blink-182 Том ДеЛонг.

Вони вважають, що на відео саме НЛО позаземного походження, бо зафіксовані літаючі об'єкти не мають крил і газового шлейфу, які властиві земним технологіям.

Що означають позначки у прицілі винищувача: дивіться відео:

Схожі новини