Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Лікар порекомендував ефективний засіб для лікування легкої форми COVID-19

  • 20.04.2020, 20:15
  • 2 477

Якщо захворювання на коронавірус COVID-19 має перебіг безсимптомний або з мінімальною симптоматикою, єдиним ефективним засобом для найбільш швидкого одужання є рясне пиття. Корінь імбиру не є засобом проти коронавірусу

Про це розповів реаніматолог, анестезіолог з Ізраїлю Борис Бриль, інформує OBOZREVATEL.

«80% людей переносять коронавірус безсимптомно, вони не відчувають взагалі жодної симптоматики або мають легку — температура, кашель, переважно в більш молодих, більш сильних людей. Просто треба пити дуже багато рідини. Рясне пиття і все», — підкреслив він.

Читайте також: Небезпека під ногами: китайські вчені помітили новий шлях передачі коронавірусу

«Не треба скуповувати імбир, часник, втирати березову кору собі в ліве вухо або вити на місяць, що сходить. Це все з однієї опери. Якщо комусь подобається пити чай з імбиром, то нехай п'є, тому що це смачно. А якщо вони хочуть цим лікуватися, то це дурниця. І ті, хто це пропагує, — шамани й шарлатани», — заявив медик.

Нагадаємо, раніше дієтологиня Людмила Гончарова розповіла, що цибуля, часник, корінь імбиру і лимон в разі надмірного вживання можуть спричинити опік шлунково-кишкового тракту. Ефективність цих продуктів у боротьбі з коронавірусом COVID-19 сильно перебільшена.

Схожі новини