Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові запрацювала третя лабораторія для діагностики COVID-19

  • 15.04.2020, 15:35
  • 722

Третя лабораторія в місті, у якій діагностуватимуть захворювання на коронавірус, запрацювала у Львівському військовому госпіталі. Відтепер у Львові зможуть проводити близько 270 ПЛР-тестів на день

Про це в своєму дописі у Facebook повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує видання Львівської міської ради.

«У лабораторії Львівського військового госпіталю почали робити ПЛР-тестування. Це вже третя лабораторія у Львові, яка діагностує коронавірус. Таким чином, ми можемо робити 270 ПЛР-тестів на день. Наразі цього достатньо для перевірки всіх пацієнтів із підозрою на COVID-19», — зазначив мер Львова.

Андрій Садовий додав, що паралельно в місті триває масове експрес-тестування львів’ян, які працюють в умовах карантину й щоденно комунікують із великою кількістю людей.

Читайте також: У Львівській області зафіксували 143 підозри на коронавірус

«Із 30 березня вже протестовано понад 8000 людей — працівників ринків, медиків, священиків, працівників комунальних підприємств і пацієнтів із пневмонією. Усіх, кому експрес-тест показує позитивний результат, одразу скеровуємо на ПЛР-діагностику», — підкреслив мер.

Нагадаємо, станом на 15 квітня у Львові та на Львівщині підтверджено 152 випадки інфікування коронавірусом, із них 6 — летальні.

Схожі новини