Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Львові жорстоко вбили лідера відомого рок-гурту "Лесик Band"

  • 08.04.2020, 09:05
  • 2 907

56-річний музикант отримав два удари ножем у серце

Трагедія сталася увечері 7 квітня. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник ГО «Варта-1» Ігор Зінкевич, інформує УНІАН.

Читайте також: Родина Софії Ротару повідомила сумну звістку

«На вул. Героїв УПА, 76, на зупинці колишнього заводу „Кінескоп“, чоловік (зі слів поліції, безхатько) напав і підрізав Лесика з гурту „Лесик Band“ (Олександр Дацюк), поліція затримала чоловіка і вилучила ніж, проводять слідчі дії», — поділився Зінкевич.

Дацюк отримав два поранення в область серця, медики боролися за його життя, але врятувати не змогли. Нападника впізнали, він затриманий. Смерть батька підтвердила дочка Дацюка Христина на своїй сторінці в Facebook.

За попередньою версією поліції, між чоловіками стався конфлікт. Точні мотиви злочину наразі невідомі — затриманий безхатченко не дає показів.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ.

Олександр «Лесик» Дацюк у 1990 році створив у Львові гурт «Лесик Band», який був надзвичайно популярним у середині 90-х. Гурт відомий своїми хітами «Гуляли», «Співали ящури», «Кошмарний сон», «Рекет», «Весна застою», «Бразилія». Ці пісні раніше вивчали напам’ять і наспівували так часто, що дехто навіть вважав їх народними.

Схожі новини