Передплата 2024 ВЗ

На Вінниччині медики вирішили добровільно піти на самоізоляцію, рятуючи немовля з COVID-19

  • 02.04.2020, 16:15
  • 1 095

Медики Могилів-Подільської лікарні на Вінниччині вирішили добровільно піти на самоізоляцію, рятуючи маленького пацієнта з коронавірусом.

Але попри те, що вони проводили з ним поруч зміни по 12 годин, у жодного з лікарів COVID-19 виявлений не був, написав на своїй сторінці у Facebook народний депутат України («За майбутнє») Геннадій Вацак, передає Обозреватель.

«Воїни світла — це про наших медиків. На фото — чотири бригади могилів-подільських медиків, які рятують життя маленького пацієнта з коронавірусом із Борівки Чернівецького району. Це вони першими в нашій лікарні вступили в бій із невидимим ворогом. Після лабораторного підтвердження COVID-19 добровільно пішли разом із дитиною на самоізоляцію», — пише парламентар.

За його словами, медпрацівники й зараз продовжують рятувати малюка, оскільки його стан стабільно важкий. Однак завдяки лікуванню вже є позитивні зрушення.

«Відстоюють зміну по 12 годин! Низький уклін вам, воїни світла! Хороші новини: хлопчик у свідомості, його годують через зонд — це їхня заслуга, тих людей, яких ви бачите на фото! Ще одне чудове повідомлення: медики здорові, що підтвердила Вінницька лабораторія!» — додав Вацак.

Схожі новини