Передплата 2024 «Добрий господар»

Влада продовжує займатися піаром замість реальної боротьби з пандемією, - нардеп

  • 27.03.2020, 15:55
  • 826

Незабаром на нас чекає важка правда про великий масштаб захворювань і смертей від коронавірусу. А центральна та місцева влада Львова продовжують займатися піаром замість реальної боротьби з пандемією

Таку думку висловив народний депутат від «Європейської солідарності» Олег Синютка під час онлайн-брифінгу.

«Ця брехня і цей піар, який лунає зі сторони влади про те, що уже ось-ось з’являться тести на COVID-19 та будуть захищені лікарі, триває впродовж декількох місяців. Якщо взяти Львівщину, то тільки третина лікарів сьогодні може розраховувати на те, що влада забезпечила їх відповідними засобами захисту. А обіцяне та ухвалене парламентом два тижні тому збільшення зарплати для медпрацівників так і не реалізоване» — наголосив Синютка.

Нардеп підкреслив, що у цій складній ситуації влада має доносити до людей правдиву інформацію, а також виконувати першочергові заходи, які не дадуть можливості поширитись коронавірусу.

Читайте також: Повідомили, коли буде готова вакцина від COVID-19

«Ми повинні розуміти, що такий низький рівень фактичного захворювання, про який сьогодні звітують представники влади, спричинений тим, що в нас держава не забезпечена відповідним тестуванням. Ми бачимо, що навіть в українському Криму, який сьогодні окупований агресором, уже є офіційне повідомлення, що більше тисячі людей знаходяться в лікарнях з підозрою на легеневі захворювання. Ми розуміємо, що це пов’язано з коронавірусом», — сказав Олег Синютка.

Також народний депутат повідомив, що «Європейська Солідарність» пропонує чіткі кроки, які необхідно зробити для того, щоб подолати і пандемію коронавірусу, й економічну кризу.

«Передусім ми запропонували забрати кошти із мільйонних зарплат чиновників і використати їх для боротьби з коронавірусом», — повідомив Синютка.

Схожі новини