Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Кредобанк» отримав нагороду в номінації «Чистий банк» рейтингу «Банки 2020 року»

  • 07.02.2020, 11:03
  • 1 159

Нагороду присуджено за найкраще співвідношення кредитів 1-2 класу фізичних осіб і 1-3 класу юридичних осіб до розміру кредитного портфеля за січень-листопад 2019 року.

«Кредобанк» визнано переможцем рейтингу «Банки 2020 року» за версією агентства «Фінансовий клуб» у номінації «Чистий банк» серед великих банків іноземних банківських груп. Нагороду присуджено за найкраще співвідношення кредитів 1−2 класу фізичних осіб і 1−3 класу юридичних осіб до розміру кредитного портфеля за січень-листопад 2019 року.

Рейтинг «Банки 2020 року» розраховувався на основі даних звітності банків, опублікованих Національним банком України станом на 1 січня та на 1 листопада 2019 року. Ключовими показниками для розрахунків місць в рейтингу стали розмір активів, депозитного і кредитного портфелів фізичних і юридичних осіб, якість кредитних портфелів, прибуток банків, а також динаміка портфелю пластикових карт. У 2020 році рейтинг визначався для кожної з груп банків за класифікацією НБУ — окремо для банків іноземних банківських груп, банків з державним капіталом та банків з приватним українським капіталом.

«Відзнаку в номінації „Чистий банк“ рейтингу „Банки року“ Кредобанк отримує вже вдруге. Ця нагорода вкотре підтверджує виконання однієї з наших стратегічних цілей — високої якості та ефективності кредитного портфелю, яку ми досягаємо завдяки ґрунтовному аналізу клієнтів та високій якості процесів і кваліфікації ризик-менеджменту банку», — говорить голова правління АТ «Кредобанк» Ґжеґож Шатковскі.

Кредобанк постійно отримує високу оцінку своєї роботи від експертної та медійної спільнот України. Так, на початку 2020 року продукти банку увійшли до ТОП-3 одразу в п’яти номінаціях премії Prostobank Awards — незалежного щоквартального рейтингу продуктів та послуг українських банків, який проводить агентство «Простобанк Консалтинг», а у 2019 році банк здобув 2-ге місце у рейтингу надійності депозитів від рейтингового агентства «Стандарт Рейтинг», третє місце у рейтингу надійності великих роздрібних банків за листопад 2019 року за версією журналу «Гроші», перше місце у рейтингу найкращих кредитів на покупку комерційної нерухомості від Bankchart серед більш ніж 20-ти найбільших банків України.

Довідка:

АТ «Кредобанк» заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків та входить до фінансової групи PKO Bank Polski — найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи — найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, найстійкіший з 48 банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (листопад 2018 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Схожі новини