Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У ТРЦ Forum Lviv сталася стрілянина

  • 05.02.2020, 13:56
  • 956

За попередньою інформацією, чоловік стріляв із пневматичного пістолета

У вівторок, 4 лютого, ввечері в ТРЦ Forum Lviv, що на вул. Під Дубом у Львові, відвідувач влаштував стрілянину. Чоловіка, який стріляв, за попередньою інформацією з пневматичної зброї, затримали.

Про стрілянину у ТРЦ Forum Lviv на своїй сторінці у Facebook повідомив співзасновник спільноти Варта-1 Ігор Зінкевич, передає Захід.нет.

«В Т Ц Форумі затримали чоловіка, який стріляв з пневматичної зброї по людях і вітринах, є інформація що через стосунки з дівчиною. Наразі хлопця затримала поліція і відправили в райвідділ. Також дізналися, що постраждалих не було. Майно не пошкодили на момент затримання», — написав Ігор Зінкевич.

На відео, яке опублікував Ігор Зінкевич, видно пістолет, який чоловік тримає у руці та чути постріл.

За словами речниці поліції області Світлани Добровольської, затримання проводили працівники служби охорони. Внаслідок події ніхто не постраждав.

«Спрацювала тривожна кнопка. На місце прибули працівники ДСО (Державна служба охорони — ред.). Чоловіка затримали. У нього вилучили предмет, схожий на пістолет для відстрілу ґумових куль, який скерували на експертне дослідження. Затриманого доставили у Галицький РВ», — повідомили ZAXID.NET у поліції Львівщини.

Спочатку в поліції ZAXID.NET повідомили, що затриманий 23-річний львів’янин. Проте, у середу зранку в офіційному повідомленні поліції зазначили, що затриманий — 23-річний мешканець Жовкви.

Також за словами Світлани Добровольської, зі слів очевидців, чоловік здійснив один постріл.

За цим фактом правоохоронці відкрили провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство). Проводять першочергові слідчі дії. Зброю скерували на експертизу.

Наразі в ТРЦ Forum Lviv відмовилися прокоментувати ZAXID.NET ситуацію, що виникла та попросили надіслати письмовий запит. Відповідь на нього пообіцяли надати у середу, 5 лютого.

У середу, 5 лютого, прес-служба ТРЦ Forum Lviv повідомила: «В ТРЦ Forum Lviv стався інцидент за участю відвідувача, який ходив по торговій галереї з предметом, схожим на зброю. Порушника відразу затримали служба охорони ТРЦ та відвідувачі. Після цього його передали представникам поліції для встановлення особи, мотивів його дій та аналізу справжності зброї. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав».

Схожі новини