Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Труба з Портновим вирішили захищати Януковича? Порошенко прокоментував "підозру" ДБР

  • 18.11.2019, 17:46
  • 1 248

Метою так званої "підозри" п’ятому президенту України Петру Порошенку, яку ДБР направило у Генпрокуратуру, є зупинити політичну боротьбу за європейське і євроатлантичне майбутнє України.

Про це Петро Порошенко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я знаходився з візитом у Туреччини, вимушений був скасувати декілька зустрічей і негайно повернутися в Україну.

Повернутися, щоб продемонструвати, щоб продемонструвати — вони нікого не залякають, що нічного не вийде. Повернувся для того, щоб чітко наголосити, що ця справа навіть не для студента-першокурсника, не навіть для юридичної громадськості, це справа з якої абсолютно кури сміються. Бо звинувачувати п’ятого президента України у захопленні державної влади…

Може, вони мають на увазі часи Януковича, і пан Труба (Роман Труба — голова Державного бюро розслідувань — ред.) разом паном Порновим (Андрій Портнов — ексзаступник голови адміністрації президента Януковича — ред.) вирішили позахищати Януковича.

Я хочу наголосити, що я був обраний у результаті всенародних виборів, які були визнані зразковими. І незважаючи на те, що протягом свого президентства мені доводилося вирішувати надскладні питання, ми знаходили можливість жлдного разу, жодної краплинки не порушувати українське законодавтсво.

Хто в тому (у цій справі- ред.) зацікавлений? Ну звичайно, що пан Труба є лише виконавцем. Замовником є колишня команда Януковича, яка дуже часто з’являється зараз не тільки у своїх Telegram-каналах, але й в органах влади.

Але важливо знайти замовників і організаторів цієї провокації. Мета її — залякати нашу команду. Мета її — зупинити нашу боротьбу за європейське і євроатлантичне майбутнє України.

Я хочу наголосити — нічого у вас не вийде", — заявив Петро Порошенко.

Схожі новини