Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Не ходіть до лісу! Там – «кілери»

  • 20.08.2013, 00:54
  • 614

17 серпня розпочався сезон полювання. З цього дня, попереджають мирних громадян правоохоронці, на відпочинок до лісу краще не ходити. Бо, як показує практика, чимало горе-мисливців, полюючи на дичину чи пернатих, влучають у людей.

Про першу жертву сезону полювання медики Новояворівської міської лікарні сповістили чергового Яворівського райвідділу міліції. За словами лікарів, до них з вогнепальним пораненням лівого стегна привезли 34-річного жителя села Лелехівки.

Поранений доводив, що став жертвою випадкового пострілу під час полювання. Та на місці події правоохоронці з’ясували, що це не зовсім так. Того дня, розповів начальник слідчого відділення Яворівського райвідділу міліції Юрій Моржин, 35-річний житель Лелехівки пішов постріляти в пернатих на озера, що на околиці села.

Постріли мисливця настрашили його сестру, господарство якої поряд з озерами. Коли мисливець повернувся додому, сестра накинулася на нього з лайкою. На крики дружини вийшов її чоловік. Він схопив металеву арматуру і також почав лаяти шваґра. Горе-мисливець, щоб припинити “наїзд”, спочатку вистрелив у землю. Дробини від другого пострілу поцілили шваґрові у ногу.

У відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВСУ у Львівській області нагадують, що під час полювання категорично (!) забороняється стріляти на “гамір” чи “шурхіт”, у гілки та очерет, що хитаються. Особливо обережними зі зброєю мають бути мисливці, які полюють у сутінках або з човна.

Схожі новини