Передплата 2024 «Добра кухня»

«Портнов приїхав, Бабченко поїхав»: відомий російський журналіст виїхав з України

  • 03.11.2019, 13:16
  • 911

Аркадій Бабченко підтвердив, що поїхав з України і зазначив, що обіцяв зробити це ще півроку тому

Російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко залишив Україну.

Про це повідомив журналіст Євген Кисельов у своїй авторській програмі «Понауехавшие», опублікованій на YouTube-каналі «Кисільні береги», передає УНІАН

Один з глядачів у коментарях до відео поставив питання про те, чому в програмі не було журналіста Аркадія Бабченка.

«На жаль, Бабченко виїхав з України, можливо, назавжди. Не знаємо, чому. Чи то в Естонії, чи то у Фінляндії», — відповів Кисельов

Сьогодні, 3 листопада, Аркадій Бабченко на сторінці у Facebook підтвердив, що він виїхав з України. Журналіст нагадав, що обіцяв залишити країну у разі перемоги на виборах президента України не того кандидата.

«Щось я не зрозумію, а чого всі так сполошилися? «Якщо Україна обере «кандидата Х» — я зараз без персоналій, я про загальну тенденцію в країні — я наступного же дня починаю запуск процесу «я звалюю». Рівно півроку тому написано. Ось рівно, майже день у день. Я сказав. Я зробив. У чому проблема? Усі ці півроку у мене в коментарях захлиналися слиною — Бабченко, ми обрали Зеленського, звалюй, як обіцяв. Ну, ось. Пацан сказав, пацан зробив. Процес «я звалюю» запущений. Портнов приїхав — Бабченко поїхав», — пише Бабченко.

«Окреме дякую хочу передати Євгену Кисельову за те, що він зміг втриматися і не розкрити хоча б вже мою адресу проживання. Кремінь, а не людина», — додав Бабченко.

Схожі новини