Передплата 2024 «Добрий господар»

Журналісти повідомили про погрози від імені Зеленського: які питання просять не ставити президенту

  • 17.07.2019, 14:58
  • 2 556

Кільком журналістам надійшли дзвінки з погрозами і вимогою не питати президента Володимира Зеленського про аеропорт в Миколаєві.

Про це самі журналісти поінформували на своїх сторінках в Facebook, передає телеканал «Прямий».

Згідно з повідомленням на сайті Офісу Президента, 17 липня Володимир Зеленський відбув з одноденною робочою поїздкою в Миколаївську і Харківську області.

«У Миколаєві Глава держави ознайомиться зі станом інфраструктури та умовами функціонування міжнародного аеропорту», — йдеться в повідомленні.

Про дзвінки з погрозами повідомили миколаївські журналісти Андрій Лохматов і Тетяна Локацкая.

«Завтра (17 липня, — ред.) в Миколаєві Володимир Зеленський. І хтось дуже не хоче, щоб йому завтра задавали питання про миколаївський аеропорт. І цей хтось настільки лох, що вирішив дзвонити погрожувати, заздалегідь не підготувавшись, що я вже як би півроку живу в Києві «, — зазначив Лохматов.

За його словами, дзвінок надійшов з невідомого номера.

Лохматов також процитував слова співрозмовника, який телефонував з погрозами: «У вас завтра зустріч у Миколаєві … У мене прохання не ставити ніяких питань і не піднімати взагалі питання про аеропорт, щоб ми з вами не зустрічалися і не поверталися до цього питання. Я сподіваюся, ви мене правильно зрозуміли, до побачення».

Про аналогічний дзвінок повідомила і Тетяна Локацька.

«Тільки вчора говорили про те, що журналістам погрози були, є і будуть. Сиджу пишу заяву. Сьогодні ввечері дзвінок мені з невідомого номера:"Ало, Тетяна?» — «Так, я вас слухаю, хто це?» — «Я поки не буду представлятися. Завтра зустріч, і буде президент, наполеглива рекомендація — не піднімати питання по аеропорту, щоб мені не довелося представлятися і зустрічатися з вами в інший час і в іншому місці», — процитувала журналіст зміст розмови.

Як повідомляє видання «НикВести», саме Андрій Лохматов в одному з випусків програми журналістських розслідувань «Чергова зрада» розповів про те, що заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Валентин Гайдаржи особисто керував незаконними роботами в терміналі миколаївського аеропорту, а голова бюджетної комісії Миколаївської облради Федір Барна тиснув і погрожував керівництву аеропорту, вимагаючи оголосити тендер «під конкретне підприємство без проекту на роботи».

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…