Передплата 2024 «Добре здоров’я»

НП в Криму: лікувальне озеро знищують нечистотами

  • 23.03.2019, 16:04
  • 700

В окупованому Криму знищується курорт Саки, знаменитий лікувальними грязями. У грязьове озеро Ківш зливаються каналізаційні стоки. Все відбувається при повному потуранні окупаційної адміністрації Криму.

Про це повідомляють Факти ua.

Про те, що в лікувальні сакські грязі зливаються стоки з міської каналізації, стало відомо ще в минулому році. Але тоді окупанти спробували виправдатися форс-мажором: нібито аварія колектора трапилася раптово.

Однак пізніше з'ясувалося, що відходи в озеро Ківш потрапляють через повністю зруйнованої каналізаційної інфраструктури. У березні стало відомо, що на вирішення проблеми буде потрібно два-три роки.

Фотографії нинішнього стану сакського озера опублікувала кримський блогер RoksolanaToday & Крим. «Ласкаво просимо на фекальний курорт! Вилікує будь-які хвороби «, — з сарказмом зазначила блогер.

Нагадаємо, після анексії Криму природні багатства півострова варварськи знищуються. Під Керчю заради піску розрили сховище токсичних відходів, а отруйні стоки потрапляють в море, знищуючи ендемічних флору і фауну .

Схожі новини