Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Учасники ходи із Врадіївки дойшли до Києва

  • 17.07.2013, 20:34
  • 426

Учасники ходи з Врадіївки увійшли до Києва. Вони мають намір пікетувати будівлю МВС України.

"Врадіївська хода дійшла до столиці. Ми перетнули кордон Києва сьогодні ввечері", — повідомив народний депутат від партії УДАР Сергій Каплін.

Він зазначив, що частина учасників ходи поки вирушила до Василькова, де о 17:00 відбудеться мітинг.

Народний депутат також додав, що 18 липня о 8:00 від Експоцентру України в Києві (вул. Академіка Глушкова, 1) розпочнеться хода за участю активістів Врадіївки та представників УДАРу до Міністерства внутрішніх справ.

"Ми плануємо пройти 10 кілометрів вулицями столиці, щоб об 11:00 провести мітинг біля стін Міністерства внутрішніх справ", — сказав Сергій Каплін.

Учасники мітингу передадуть свої вимоги керівництву МВС. Зокрема, мітингувальники вимагають відставки міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, переатестації всіх співробітників правоохоронних органів та притягнення до відповідальності міліціонерів, причетних до порушень закону і прав громадян.

Партія УДАР ініціює прийняття нового закону Про поліцію, який готуватиметься на основі пропозицій громадськості. Зокрема, в регіонах будуть сформовані громадські комітети, які будуть приймати пропозиції до нового законопроекту. Крім того, громадяни зможуть звертатися до цих комітетів для повідомлення про нові факти міліцейського свавілля.

Джерело: korrespondent.net