Передплата 2024 «Добра кухня»

Кароль втекла зі «Слов’янського базару»

  • 16.07.2013, 04:10
  • 1 137

Виступ української виконавиці Тіни Кароль на Міжнародному фестивалі мистецтва “Слов’янський базар” завершився скандалом. За попередніми даними, у Вітебськ співачка була запрошена як хедлайнер, і мала б провести у місті кілька днів — фестиваль тривав з 11 по 15 липня. Проте Кароль навідріз відмовилась заселитися в готелі, що був запропонований їй організаторами фестивалю. Артистка провела у Вітебську лише кілька годин, виступивши на сцені першою, одразу після вітальної промови Віктора Януковича.

“Тіна повинна була летіти до Білорусі з сином Веніаміном, і менеджмент співачки звертався до організаторів з проханням забронювати готель ближче до парку, щоб Кароль було де погуляти з сином, — розповів піар-менеджер співачки. — Але готель, який влаштував би Тіну, організатори знайти не змогли. Щоб не залишати сина одного в Києві, Кароль відразу ж після виступу поспішила в аеропорт”.

Історія з готелем настільки засмутила Тіну, що артистка зачинилась в гримерці, відмовившись від зустрічі з прихильниками та спілкувань з пресою. Кароль не прийшла на спільну прес-конференцію і не вийшла на репетицію свого виступу.

Тим не менше, Тіна виступила, як завжди, блискуче. Кароль виконала пісню “Черемшина”, публіка аплодувала стоячи і скандувала ім’я співачки. Для виступу красуня обрала розкішну кремову сукню до п’ят, з довгими рукавами, розшиту мереживом від світового дизайнера Luisa Beccaria Couture.

Існує й інша версія причини швидкого від’їзду співачки з фестивалю. Подейкують, співачка мала ще один, цього разу закритий концерт у Мінську. Так, одному з фанатів співачки вдалося зафіксувати Кароль в аеропорту і викласти фото в соцмережу.

Схожі новини