Передплата 2024 «Добра кухня»

З'явився перший трейлер фільму "Діана"

  • 13.06.2013, 18:14
  • 1 168

Головну героїню картини грає Наомі Уоттс (претенденткою на цю ж роль була Джессіка Честейн). У фільмі поставлено акцент на романтичні відносини, які склалися між леді Ді і хірургом Хаснатом Ханом (його роль виконує Невін Ендрюс). Принцеса і лікар познайомилися в 1995 році, коли Діана ще була заміжня за принцом Чарльзом. Вона розлучилася в 1996 році, а відносини з Ханом перервала в 1997-му, незадовго до загибелі в аварії в Парижі, який стався 31 серпня 1997 року.

Постановкою фільму займався німецький режисер Олівер Хіршбігель ("Експеримент", "Бункер"). Спочатку картина носила назву "Caught in Flight" (можливий варіант перекладу — "Спіймана в польоті"), проте в липні 2012 року стало відомо, що її перейменували, передає Lenta.ru

Про Діану написано багато книг різними мовами. Зі спогадами виступили практично всі її друзі та близькі співробітники; є кілька документальних і навіть ігрових фільмів.

Елтон Джон присвятив принцесі Діані пісню "Candle in the Wind 1997", яка є рімейком оригінальної пісні 1973 року народження, присвяченій у свою чергу Мерилін Монро. У 2007 році сингл потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найбільш розпроданий сингл за всю історію музики. До 10-річчя з дня загибелі Діани був знятий фільм "Принцеса Діана. Останній день у Парижі", в якому описані останні години життя леді Діани. У 2007 році, через 10 років після її смерті, в день, коли принцесі Діані виповнилося б 46 років, був проведений пам'ятний концерт, названий "Concert for Diana", засновниками якого були принци Гаррі та Вільям. На концерті виступили світові зірки музики і кіно. Концерт відбувся на знаменитому стадіоні Уемблі в Лондоні, відкривала його улюблена група Діани — Duran Duran.

У 2006 році був знятий біографічний фільм "Королева", в якому описуються життя британської королівської сім'ї відразу після загибелі принцеси Діани. У 2012 році популярна американська співачка, Lady Gaga, виконала пісню, присвячену Принцесі Діані, на одному зі своїх шоу світового турне "The Born This Way Ball". Пісня названа "Princess Die"

Вихід фільму "Діана" на екрани запланований на вересень 2013 року. За даними kinopoisk.ru, до Росії картину випустять в прокат 26 вересня під назвою "Діана: Історія кохання".

Відоролик можна переглянутитут

Схожі новини