Передплата 2024 «Добра кухня»

Львів'яни покинули «Голос країни»

  • 03.06.2013, 23:55
  • 1 252

Фіналісти конкурсу готові змагатися за перемогу.

Шляхом народних голосувань визначились фіналісти вокального конкурсу “Голос країни”. Львів’яни, затамувавши подих, чекали результатів — у півфіналі змагалися за перемогу одразу двоє співаків зі Львова. Проте ані Христині Соловій, ані Івану Сяркевичу не вдалося пройти у фінал. Це при тому, що конкурсанти по-різному підійшли до вибору вирішальної композиції.

Святослав зізнався, що сам порадив Христині обрати “виграшну” для вокалістки лемківську пісню. Христина виступила з композицією «Полетiв би-м на край свiта». Цей крок схвалив Олександр Пономарьов, зазначивши, що схвалює патріотизм дівчини у намаганні пропагувати українську культуру. Проте був у висловлюванні Олександра й неоднозначний момент, — аби озвучити його, тренер довго підбирав слова. “Пам’ятайте, що у вас попереду велика дорога, — сказав Пономарьов. — І треба інколи з розумінням ставитись до людей, що вас оточують”. Натякав тренер на непростий характер дівчини чи непрості умови конкурсу — відомо лише їм двом. За Христину проголосували 52% глядачів. Але виграшу дівчини завадив сам Вакарчук, який віддав співачці лише 30% зі 100% свого голосу. Таким чином перемога дісталася Отару Немсадзе, який набрав 118% проти 82% Христини.

Олег Скрипка, навпаки, вирішив відійти від україномовного репертуару під час вибору пісні для Івана Сяркевича. Хлопець запалив зал латиноамериканськими танцями та піснею Рікі Мартіна “LivinLa Vida Loca”. “Ми свідомо ризикнули з Іваном, — сказав зірковий тренер, — бо йти второваними стежками часом небезпечно. Я переконався, що у Івана є латиноамериканська іскорка”. Але глядача у цьому переконати не вдалося. “Це була більше ініціатива Олега, — розповів Іван Сяркевич, — я хотів дотримуватись українського репертуару. Відчував, що пісня не моя, і очікував такого результату, але бажання спробувати себе в новому жанрі взяло гору. Це був своєрідний сюрприз для глядачів. Не засмутився, що не вдалося пройти у фінал, — до мене підходили люди й хвалили за прекрасне шоу. Можливо, заспівав не так, як хотілося, але сам номер завдяки Олені Коляденко вийшов чудово! Коли чуєш схвальні відгуки — розумієш, що перемога не відіграє такої вже великої ролі. Тим паче, я програв достойному супернику, номер Артема мені дуже сподобався”. До фіналу вийшов Артем Кондратюк з піснею “Доля”, яку написав Олег Скрипка. Артем набрав 64% слухацьких голосів, Олег Скрипка додав йому ще 60%.

З команди Олександра Пономарьова у фінал вийшла Анна Ходоровська, набравши 113%. За неї проголосували 53% глядачів і 60% додав Олександр Пономарьов.

Рекордними виявилися результати голосування за підопічних Тіни Кароль, яка разом з ними заспівала на сцені шоу. 85% глядачів проголосували за Тараса Мельника. Зірковий тренер дала 80% свого голосу цьому учаснику. Тарас набрав 165% голосів!

Схожі новини