Передплата 2024 «Добра кухня»

Христина Соловій: «Не погоджуюсь, що співала гірше...»

  • 16.05.2013, 00:27
  • 4 874

На вокальному конкурсі “Голос країни” вирують пристрасті. Напруга поширюється не лише на учасників шоу, а й на зіркових тренерів. Тіна Кароль взялась критикувати підопічних Святослава Вакарчука. Під прискіпливе око співачки потрапила народниця Христина Соловій.

«Я рада, що ви так виступили. А виступили ви дуже погано, — прокоментувала спів львів’янки Тіна Кароль. — Юля Горюнова, яка брала участь з вами у боях і вилетіла, а пізніше пішла до мене у команду, набагато сильніша за вас”. Нагадаємо, тоді Вакарчук присудив перемогу Христині, а “життя” Юлі на проекті врятувала Тіна Кароль.

З Тіною Кароль погодився Олександр Пономарьов, котрому виступ Христини також не сподобався. Попри це, Святослав Вакарчук не дослухався до слів колег і віддав Христині перевагу у двобої із хлопцем з луганської глибинки Дмитром Бабаком, чим дуже здивував Тіну. Коли вона почула вердикт Святослава, у Кароль в прямому сенсі округлилися очі.

“Як я вже сказала після виступу, не погоджуюсь, що співала гірше, аніж Дмитро Бабак, — розповіла Христина Соловій кореспонденту “ВЗ”. — Мабуть, судді мають свої причини так вважати. Зрештою, їм видніше. Я не є на їхньому місці, тому не можу сказати, чим викликана критика у мій бік”. Дівчина не розсекречує свого подальшого репертуару, як і те, якою мовою співатиме наступну пісню. Нагадаємо, що остання, неоднозначно сприйнята пісня львів’янки, була французькою композицією Мірей Матьє Sous le ciel de Paris.

Фото goloskrainy.tv

Схожі новини