Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Для кримчан спечуть 310 тис. тонн святкових пасок

  • 02.05.2013, 13:33
  • 586

На хлібозаводах холдингу "Золотий врожай", до складу якого входить ПАТ "Кримхліб", до Великодня буде випущено 310 тис. святкових пасхальних пасок. Про це УНН повідомили на підприємстві.

Загальний обсяг продукції складе близько 70 тонн.

Всього покупцям буде запропоновано одинадцять видів пасок, відрізняються за вагою, зовнішнім виглядом, оформленню і випечених за класичною рецептурою. Цього року, як і минулого, на прилавки магазинів півострова вони надійдуть вже освяченими. Напередодні представники православної церкви освятили сировину та обладнання для випічки святкових пасок і кексів на всіх підприємствах холдингу. Тому паски будуть упаковані в пакети з православною символікою.

"Традиційно на наших підприємствах великодня продукція виробляється за всіма канонами православної церкви. Адже паска — це не просто кулінарний виріб, а невід'ємна частина свята, він повинен нести людям добро й умиротворення. Робота з освяченим сировиною і на освяченому обладнанні додає сили всім нам, а продукція, яку випускають з радістю і добрим помислом, неодмінно припаде до смаку покупцям", — вважає з комунікацій холдингу Тетяна Голубова.

Великодні паски вже надійшли на прилавки магазинів міст Криму, а хлібопекарі впевнені, що їх продукції вистачить, щоб забезпечити більшу частину жителів півострова.

Схожі новини