Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Капітану не бути майором

  • 08.04.2013, 00:58
  • 457

Під час затримання міліціонера-«перевертня» травмувався оперативник СБУ

Під час обшуку, який влаштували в будинку 39-річного жителя Надвірнянського району (Івано-Франківська область) оперативники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків місцевого райвідділу міліції, правоохоронці знайшли кілька сушених голівок маку, які, як відомо, належать до наркотичних речовин. Наступного дня викритого “наркобарона” викликали у райвідділ. Там його допитав капітан міліції, який натякнув, що за тисячу доларів “відкупного” береться закрити справу.

Платити “МЄНТАМ” чоловік не збирався. Та йому влаштували психологічний тиск. Протягом кількох діб бідаці дзвонили і вдень, і вночі, та погрожували посадити і його, і рідних. Нарешті чоловік зробив вигляд, що “зламався”, та погодився заплатити “відкупного”.

За “зеленими” 32-річний капітан міліції приїхав службовим автомобілем та наказав підсісти в автівку чоловікові. Отримавши тисячу доларів, офіцер міліції перерахував їх, та... дверцята автівки відчинили оперативники СБУ. Перевертень у погонах вчинив шалений спротив та збив автомобілем одного з оперативників СБУ. Втекти капітану не дали. Проти хабарника у погонах прокуратура Івано-Франківської області почала кримінальне провадження.

А тим часом...

Прокуратура міста Тернополя почала кримінальне провадження проти старшого державного податкового ревізора-інспектора між-

районної податкової інспекції. Ревізора затримали у Тернополі під час отримання 400 доларів, які він вимагав у місцевого підприємця, фінансово-господарську діяльність якого напередодні перевіряв.