Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Зять нардепа-«регіонала» напав на журналістку

  • 08.04.2013, 00:52
  • 535

У селі Чорноголові, що неподалік Мукачевого, відбувався мітинг місцевої громади. Селяни протестували проти будівництва поблизу села, на берегах річок Бистриці та Лютянки, міні-гідроелектростанцій.

До МІСЦЯ ПРОВЕДЕННЯ акції під’їхав автомобіль “Тойота Ленд Крузер”. З джипа вибіг молодик та напав на журналістку газети “Старий Замок Паланок” Ларису Романюк, яка висвітлювала події. Чоловік силоміць почав відбирати у журналістки фотоапарат, поки його не відтягнули від жінки селяни.

Лариса Романюк написала заяву до міліції про перешкоджання журналістській діяльності. Також виклала у соціальні мережі фото свого кривдника. У нападникові на журналістку закарпатці впізнали місцевого мажора — Василя Козака, який є зятем екс-керівника ПАТ “Закарпаттяобленерго”, а нині народного депутата від Партії регіонів Василя Ковача.

За фактом перешкоджання журналістській діяльності, повідомила прес-секретар прокуратури Закарпатської області Вікторія Попович, почали кримінальне провадження, розслідування якого обласна прокуратура взяла під контроль.

Схожі новини