Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Тест-драйв для тестів ЗНО

  • 08.04.2013, 00:43
  • 784

Нові тестові завдання для ЗНО апробуватимуть у школах Львівщини, Рівенщини та Волині з восьмого по двадцяте квітня. Від результатів перевірки залежить,чи потрапляють ці тести до банку завдань, а згодом і до тестових зошитів на ЗНО (щоправда, не цього, а лише 2014 року).

До випробовування залучать близько двох тисяч учнів 10-11 класів. «Така апробація відбувається кілька разів на рік, — говорить кореспондентові «ВЗ» заступник директора Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Андрій Миляник. — Цього навчального року вона третя і остання. На кожен тест учні матимуть сорок хвилин. Школярі працюватимуть не з цілим тестовим зошитом, а з окремими завданнями. Випробовуватимуть тести практично з усіх предметів, які є у переліку ЗНО».

Учнівські роботи перевірять, результати повідомлять у школи, а фахівці Українського центру оцінювання якості освіти, тим часом, визначатимуть, які з тестів вміщувати у банк завдань.

А тим часом...

Учасники пробного тестування мають можливість визначити, яким є їхній результат на тесті-репетиції у 200-бальній шкалі. Для цього треба зайти на персональну сторінку учасника та внести відповіді із паперового бланка. Після 11 квітня там же можна буде дізнатися рейтинг.

Схожі новини