Передплата 2024 «Добра кухня»

Призначення Кірєєва є цинічним викликом, ознакою системної кризи та повної руйнації судової гілки влади

  • 20.02.2013, 17:58
  • 620

Призначення Кірєєва на керівну посаду в Печерському суді є розплатою режиму за виконане замовлення щодо лідера опозиції Юлії Тимошенко. Про це говориться у заяві прес-служби партії «Батьківщина». «Безсоромно і публічно влада розпочала розплачуватися з суддями, яким було доведено завдання посадити лідерів опозиції», — наголошується у заяві. «Буквально вчора із засобів масової інформації стало відомо про винагороду у вигляді квартири за мільйон гривень судді Вищого спеціального суду з розгляду цивільних та кримінальних справ Тетяні Широян за судове свавілля щодо Юрія Луценка. Сьогодні зроблений ще один крок, який має заохотити продажних осіб у мантії прислужувати владі і бути суддями «за викликом», — зазначають в опозиції. В партії «Батьківщина» наголошують, що суддя Кірєєв став уособленням репресивної машини Януковича. «Саме ця особа, пітніючи від страху і боячись власної відповідальності за скоєне, за надуманими безпідставними обвинуваченнями посадила у в’язницю лідера опозиції Юлію Тимошенко. Саме це потворне втілення так званого судочинства режиму Януковича своїм блюдолизством і нікчемністю в короткі терміни заслужило карколомного кар’єрного зростання з рядового клерка сільського рівня до керівної посади «головного» суду країни», — наголошується в заяві. В опозиції переконані, що призначення Кірєєва є цинічним викликом, ознакою системної кризи та повної руйнації судової гілки влади. «Режим Януковича зрозумів, що телефонне право і прямі вказівки вже не працюють, тому перейшов до відкритого і демонстративного підкупу так званих суддів. На фоні продовження репресій проти представників опозиції, а також намагання зліпити нові звинувачення проти Тимошенко, влада через призначення Кірєєва намагається дати суддям сигнал – підлість, зрада обов’язку і присяги щедро оплачуватиметься», — говориться у заяві. «Кірєєв і інші виконавці злочинних наказів з Банкової мають знати — справедливий і чесний суд обов’язково відбудеться, але вони там будуть присутні не в суддівських мантіях, а на лаві підсудних разом зі своїми господарями», — говориться у заяві.

Призначення Кірєєва на керівну посаду в Печерському суді є розплатою режиму за виконане замовлення щодо лідера опозиції Юлії Тимошенко.

Про це говориться у заяві прес-служби партії «Батьківщина».

«Безсоромно і публічно влада розпочала розплачуватися з суддями, яким було доведено завдання посадити лідерів опозиції», — наголошується у заяві.

«Буквально вчора із засобів масової інформації стало відомо про винагороду у вигляді квартири за мільйон гривень судді Вищого спеціального суду з розгляду цивільних та кримінальних справ Тетяні Широян за судове свавілля щодо Юрія Луценка. Сьогодні зроблений ще один крок, який має заохотити продажних осіб у мантії прислужувати владі і бути суддями «за викликом», — зазначають в опозиції.

В партії «Батьківщина» наголошують, що суддя Кірєєв став уособленням репресивної машини Януковича.

«Саме ця особа, пітніючи від страху і боячись власної відповідальності за скоєне, за надуманими безпідставними обвинуваченнями посадила у в’язницю лідера опозиції Юлію Тимошенко. Саме це потворне втілення так званого судочинства режиму Януковича своїм блюдолизством і нікчемністю в короткі терміни заслужило карколомного кар’єрного зростання з рядового клерка сільського рівня до керівної посади «головного» суду країни», — наголошується в заяві.

В опозиції переконані, що призначення Кірєєва є цинічним викликом, ознакою системної кризи та повної руйнації судової гілки влади.

«Режим Януковича зрозумів, що телефонне право і прямі вказівки вже не працюють, тому перейшов до відкритого і демонстративного підкупу так званих суддів. На фоні продовження репресій проти представників опозиції, а також намагання зліпити нові звинувачення проти Тимошенко, влада через призначення Кірєєва намагається дати суддям сигнал — підлість, зрада обов’язку і присяги щедро оплачуватиметься», — говориться у заяві.

«Кірєєв і інші виконавці злочинних наказів з Банкової мають знати — справедливий і чесний суд обов’язково відбудеться, але вони там будуть присутні не в суддівських мантіях, а на лаві підсудних разом зі своїми господарями», — говориться у заяві.

Схожі новини