Передплата 2024 «Добра кухня»

«Виготовлене в Китаї» з-під... Косова

  • 26.12.2012, 23:43
  • 547

Селянин з Косівщини для виготовлення піротехнічної продукції закуповував сировину у підприємств, що виробляють полімерну продукцію. Підпільний підприємець винайняв двох сусідів, які й взялися під його керівництвом виготовляти великі партії “китайських іграшок”, що користуються особливою популярністю напередодні Новорічних свят. Під час обшуку, розповіли в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Івано-Франківській області, на обійсті селянина знайшли 11 тисяч упаковок з бенгальськими вогнями та хлопавками.Зразки фальсифікованої продукції правоохоронці передали на експертизу. Відомо, що навіть насправді виготовлені у Китаї піротехнічні вироби небезпечні. У більшості міст України їх заборонили використовувати. Сфальсифікована під китайську продукція може бути значно небезпечнішою від справжніх піротехнічних забавок. Адже за дотриманням технологічних процесів на підпільному виробництві ніхто не слідкував.

Селянин з Косівщини для виготовлення піротехнічної продукції закуповував сировину у підприємств, що виробляють полімерну продукцію. Підпільний підприємець винайняв двох сусідів, які й взялися під його керівництвом виготовляти великі партії “китайських іграшок”, що користуються особливою популярністю напередодні Новорічних свят. Під час обшуку, розповіли в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Івано-Франківській області, на обійсті селянина знайшли 11 тисяч упаковок з бенгальськими вогнями та хлопавками.

Зразки фальсифікованої продукції правоохоронці передали на експертизу. Відомо, що навіть насправді виготовлені у Китаї піротехнічні вироби небезпечні. У більшості міст України їх заборонили використовувати. Сфальсифікована під китайську продукція може бути значно небезпечнішою від справжніх піротехнічних забавок. Адже за дотриманням технологічних процесів на підпільному виробництві ніхто не слідкував.

Схожі новини