Передплата 2024 «Добра кухня»

У Новорічну ніч – 2 градуси морозу. А в перший день нового року — плюс 1

  • 26.12.2012, 23:26
  • 727

Як ПОВІДОМЛЯЄ Український гідрометцентр, у четвер, 27 грудня, на заході та півночі небо буде безхмарним, вночі — короткочасний дощ. Вранці — сухо, дошкулятиме невеличкий вітер. Температура повітря вночі — від нуля до 3 градусів тепла, вдень — 2-4 градуси вище нуля. У Києві весь день дощитиме, вночі 1 градус морозу, вдень — 2-4 градуси вище нуля.

У п’ятницю, 28 грудня, у Західній Україні вдень дощ, ввечері очікують на сніг. Лише у Центральній Україні буде сухо. Вночі на термометрі — від нуля до трьох градусів морозу, вдень — плюс 2-4. У суботу, 29 грудня, на заході морозець, але снігу не прогнозують. Небо буде безхмарним, вдень невеличкий вітер. Вночі на термометрі 4-9 градусів морозу, у Карпатах та на гірськолижних курортах — мінус 10, вдень — 1-3 градуси нижче нуля.

У неділю, 30 грудня, у Західній Україні мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря вночі — мінус 1-4, вдень — від мінус

1 до плюс 3. У понеділок, 31 грудня, на заході Новий рік зустрічатимемо без снігу, вдень небо буде похмурим. Вночі на термометрі — від нуля до мінус 2, вдень — від 3 градусів морозу до 3 градусів вище нуля.

У вівторок, 1 січня, на заході та півночі погода подарує безхмарний ранок, але до кінця дня небо захмариться. Вночі — легкий морозець, вдень — плюс 2-4.

Схожі новини